fbpx

JOOLA DYNARYZ ACC

599:00 kr inkl. moms

Nollställ
Artikelnr: 70501 Kategorier: , Etikett:

Beskrivning

Detta är det senaste gummit från Joola. Extremt bra grepp i ytgummit samt en väldigt lång hållbarhet. Det som tidigare var en vision blir verklighet med DYNARYZ ACC. De avgörande faktorerna är den nya lila Hyperbouncesvampen och Advanced Traction Surface-tekniken. ACC står för Accuracy och är den mjukare versionen av Dynaryzgummina. Joola har länge legat i framkant avseende utveckling av material för den nya plastbollen, med detta gummi kommer du garanterat få mer skruv än motståndaren vilket gör att du med lätthet kan loopa på extrem underskruv, få mer skruv i dina servar, bättre returspel. Dynaryz ACC ger en högre bollbana än Dynaryz AGR och med tanke på den extrema skruv som gummit genererar får du en dykande effekt och större träffsäkerhet.

DYNARYZ ACC är inte bara roligt att spela med det är även din nyckel till framgång!

Precis som samtliga Joolas produkter är tillverkningen gjord med omsorg samt med material av högsta kvalitet. Materialet bibehåller sina egenskaper väldigt länge (även för den mest träningsvillige).

Vi rekommenderar ändå att man använder sig av vårt Rubber protection sticky foil (art.nr:83064) samt förvarar sitt rack i ett av våra snygga aluminiumfodral. Alu Batbox (art.nr 80540-80542) som finns i färgerna blå, svart och silver

Obs! Att använda booster eller speedlim är inget vi rekommenderar och försämrar dessutom svampens redan inbyggda egenskaper. För bästa resultat använd vårt vattenbaserade X-glue Green power lim (art.nr:82050-82052), som dessutom är tillverkat för just Joolas material.

Varumärke

JOOLA

Mer information

Vikt 0.30000000 kg
Tjocklek

,

Färg

,

Du gillar kanske också…