fbpx

JOOLA DYNARYZ AGR

599:00 kr inkl. moms

Nollställ
Artikelnr: 70511 Kategorier: , Etikett:

Beskrivning

JOOLA DYNARYZ AGR

 

Extremt bra grepp i ytgummit samt en väldigt lång hållbarhet. Det som tidigare var en vision blir verklighet med DYNARYZ AGR. De avgörande faktorerna är den lila Hyperbouncesvampen och Advanced Traction Surface-tekniken. AGR står för Aggressive och är den hårdare versionen av Dynaryzgummina. Joola har länge legat i framkant avseende utveckling av material för den nya plastbollen, med detta gummi kommer du garanterat få mer skruv än motståndaren vilket gör att du med lätthet kan loopa på extrem underskruv, få mer skruv i dina servar, bättre returspel. Dynaryz AGR lämpar sig bättre för spelaren som vill sätta press på motståndaren med ett offensivt attackspel nära eller över bordet.

Precis som samtliga Joolas produkter är tillverkningen gjord med omsorg samt med material av högsta kvalitet. Materialet bibehåller sina egenskaper väldigt länge (även för den mest träningsvillige).

Vi rekommenderar ändå att man använder sig av vårt Rubber protection sticky foil (art.nr:83064) samt förvarar sitt rack i ett av våra snygga aluminiumfodral. Alu Batbox (art.nr 80540-80542) som finns i färgerna blå, svart och silver

Obs! Att använda booster eller speedlim är inget vi rekommenderar och försämrar dessutom svampens redan inbyggda egenskaper. För bästa resultat använd vårt vattenbaserade X-glue Green power lim (art.nr:82050-82052), som dessutom är tillverkat för just Joolas material.

Varumärke

JOOLA

Mer information

Vikt 0.30000000 kg
Färg

,

Tjocklek

,

Du gillar kanske också…