fbpx

JOOLA DYNARYZ CMD

599:00 kr inkl. moms

Nollställ
Artikelnr: 70527-1 Kategorier: , , Etikett:

Beskrivning

JOOLA DYNARYZ CMD

Med JOOLA Dynaryz CMD ligger du steget före din motståndare! Detta Dynaryz-gummi ger den touchen, kontrollen och precisionen du kan förvänta dig av ett medelmjukt gummi, men med oöverträffade prestandastandarder som endast möjliggjordes av JOOLA: s senaste framsteg. Med Dynaryz-seriens signaturhyddringssvamp och Advance Traction Surface-teknik kan du generera snabba, högkvalitativa träffar med extra spinn och dynamik. Håll dig i en hög nivå med JOOLA Dynaryz CMD!

JOOLA Premium Line gummin är de bästa av de bästa och använder den senaste toppmoderna tekniken. Dessa gummin används av proffs runtom i världen.

För Er som följt Joolas framfart under det senaste året så har man gjort och fortsätter göra material som håller enormt hög nivå rakt igenom.

Just gällande utformningen av sina olika backsidegummin så har man i stort fyra olika helt skilda och unika tekniker, därefter har man 3 olika tekniker för utformning av nabbarna som ligger på svampen och till sist finns det ett antal sätt att forma ytgummit efter. På detta sätt finns det alltid ett Joolagummi som passar just din spelstil.

 

Varumärke

JOOLA

Mer information

Vikt 0.30000000 kg
Färg

,

Tjocklek

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”JOOLA DYNARYZ CMD”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *