fbpx

JOOLA RHYZEN CMD

399:00 kr inkl. moms

Nollställ
Artikelnr: 70541 Kategorier: , , Etikett:

Beskrivning

JOOLA RHYZEN CMD 

Joola fortsätter sin vidareutveckling och utökar gummisortimentet med JOOLA RHYZEN CMD.

För Er som följt Joolas framfart under det senaste året så har man gjort och fortsätter göra material som håller enormt hög nivå rakt igenom. Det är aldrig lätt att hitta rätt kombination av både stomme och gummin oavsett vilket märke man väljer att spela med och utöver det så sticker JOOLA ut med ett brett spektrum av olika egenskaper.

Enkelt uttryckt så har man fyra olika helt skilda och unika tekniker vid tillverkning av svampen, därefter har man 3 olika tekniker för utformning av nabbarna som ligger på svampen och till sist finns det ett antal sätt att forma ytgummit efter. På detta sätt finns det alltid ett Joolagummi som passar just din spelstil.

Gällande detta helt nya gummi som tillhör Performancefamiljen har man utgått från en Balance Sponge (finporig svamp med hög kontroll) Relativt breda tätt sittande nabbar in mot svampen bibehåller den höga kontrollen samtidigt som den nya ETS tekniken möjliggör precisa attacker med hög fart och skruv.  JOOLA RHYZEN CMD ersätter på detta sätt ett 10 tal gummin och med maximal kontroll och en extra växel så används detta gummi med glädje av både den duktiga klass 2 spelaren men även av motionsspelaren som bygger sitt spel på säkerhet i första hand.

 

Varumärke

JOOLA

Mer information

Vikt 0.30000000 kg
Färg

,

Tjocklek

,

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”JOOLA RHYZEN CMD”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske också…