fbpx

Joola seniorpaket steg1

1.497:00 kr inkl. moms

Nollställ
Artikelnr: 3 Kategorier: , , Etikett:

Beskrivning

JOOLA seniorpaket (val på 3 olika stommar)

Från storlek S – 5XL på både shorts och tröja.

Val av stomme från Joolas Classicserie.

På önskemål från en äldre gentleman i JoolafamiljenI

Finns nu även ett seniorpaket i samarbete med TEAM TT PRO SWEDEN  Paketet innehåller Maco shorts, blå synchro shirt, strumpor Terni, färdigmonterat rack (stomme= JOOLA Classic Allround, Classic OFF alternativt Classic Carbon, samt gummi: JOOLA Rhyzen CMD på bägge sidor), JOOLA Shaker samt en JOOLAkeps)

Detta paket lämpar sig för äldre ungdomar upp till seniorspelaren. Beroende på valet av stomme passar det samtliga spelstilar. Shorts och tröja är en av TEAM TTPRO SWEDENS uppsättningar som kommer att synas i allt från stora internationella tävlingar, Pro series, Sweden Tour ner till klass 5-6 under de flesta C-tävlingar i Sverige.

Passa på att bli en del av Teamet och vi välkomnar samt hjälper samtliga spelare oavsett nivå. Ni kan inte missa vart vi sitter och Teamet ger gärna tips om vad som krävs för att exempelvis bli professionell spelare både utomlands men även i pingisligan samt om ni har några frågor om olika material mm.

Köper man dessa produkter separat så ligger priset på ca 2650:- Då TTpro Sweden AB jobbar för att utöka bredden inom vår fantastiska sport har vi valt att sälja paketet betydligt billigare.

Välkommen i Teamet du också!

Varumärke

JOOLA

Mer information

Vikt 0.5 kg
Dimensioner 30 × 22 × 20 cm
storlek tröja

Small, Medium, Large, XL, 2XL

storlek shorts

Small, Medium, Large, XL, 2XL

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Joola seniorpaket steg1”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *