fbpx

JOOLA UNGDOMSPAKET

1.299:00 kr inkl. moms

Nollställ
Artikelnr: 1 Kategorier: , , Etikett:

Beskrivning

JOOLA UNGDOMSPAKET 6-10 ÅR

Paketet innehåller förutom en Joola Classic Allround stomme med Energy-Xtra på bägge sidor:

JOOLA Maco Shorts Navy Blue eller Black, en Blue eller Pink JOOLA Synchro Shirt. Ett par Joola Pro Junior Shoes, storlekar finns mellan 30-36.

Detta paket lämpar sig för ungdomar från 6-10 år gamla som vill ta nästa steg i sin utveckling genom att spela med ett material som är lämpligt för deras utveckling eftersom i början på sin pingis vill man inte spela med allt för snabbt rack och därför erbjuds den bästa kombinationen med stommen Joola Classic Allround med gummin Energy-Xtra som har tillräckligt mycket kontroll samt fart och skruv som är lämpligt för spelare som precis har börjat spelat pingis.

Shorts och tröja är en av (3) TEAM TTPRO SWEDEN | Facebook uppsättningar som kommer att synas i allt från stora internationella tävlingar, Pro series, Sweden Tour ner till klass 5-6 under de flesta C-tävlingar i Sverige.

Köper man dessa produkter separat så ligger priset på 2074:- Då TTpro Sweden AB jobbar för att utöka bredden inom vår fantastiska sport har vi valt att sälja paketet betydligt billigare.

Även seniorpaket finns i samma tröja, shorts mm, skillnaden är endast en annan stomme och gummin, vilket gör att priset ligger något högre. Bägge paketen hittar ni under spelartillbehör-övrigt.

Varumärke

JOOLA

Mer information

Vikt 0.5 kg
Dimensioner 32 × 30 × 28 cm
storlek tröja

140, 152, XXS, XS, S

storlek shorts

140, 152, 158, XXS, XS, S

Färg tröja

Blue, Pink

Färg shorts

Nayv Blue, Black

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”JOOLA UNGDOMSPAKET”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *