JOOLA UNGDOMSPAKET

1 197.00 kr inkl. moms

Nollställ
Artikelnr: 1 Kategorier: , , Tagg:

Beskrivning

JOOLA UNGDOMSPAKET 6-10 ÅR

Paketet innehåller förutom en Joola Classic Junior stomme med Energy Extra på bägge sidor:

JOOLA Maco shorts navy, en blå JOOLA synchro shirt, Strumpor Terni, joolakeps (onesize)

Detta paket lämpar sig för ungdomar från 6-10 år beroende på stommen som är en exakt kopia av Joola Classic OFF men med ett tunnare handtag.

Shorts och tröja är en av (3) TEAM TTPRO SWEDEN | Facebook uppsättningar som kommer att synas i allt från stora internationella tävlingar, Pro series, Sweden Tour ner till klass 5-6 under de flesta C-tävlingar i Sverige.

Passa på att bli en del av Teamet och vi välkomnar samt hjälper samtliga spelare oavsett nivå. Ni kan inte missa vart vi sitter och Teamet skriver mer än gärna autografer och ger tips om vad som krävs för att exempelvis bli professionell spelare både utomlands men även i pingisligan.

Köper man dessa produkter separat så ligger priset på ca 2100:- Då TTpro Sweden AB jobbar för att utöka bredden inom vår fantastiska sport har vi valt att sälja paketet betydligt billigare.

Även seniorpaket finns i samma tröja, shorts mm, skillnaden är endast en annan stomme och gummin, vilket gör att priset ligger något högre. Bägge paketen hittar ni under spelartillbehör-övrigt.

Varumärke

JOOLA

Mer information

Vikt 0.5 kg
Dimensioner 32 × 30 × 28 cm
storlek tröja

140, 152, XXS, XS, S

storlek shorts

140, 152, 158, XXS, XS, S

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “JOOLA UNGDOMSPAKET”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *